Ahad, 27 Disember 2009

CANDID PHOTO CONTEST

wink..lately ni aku sangat rajin menjoinkan diri ngan contest-contest yang ada..especially picture contest..cam best la palk..:P..so..info pasal contest ni leh dapat kat page ini.

my candid picture: -


okeh..bout this picture..ia sememangnya candid kerana tujuan asal ni amek...sbb nak amek gmbar gadis di blakang tu!!!grrrr...apepon..gmbr aku tetiber jadik yang utama..:P..smart la gak..hehe..ni time kat Bali..best wo..tgh sewonok tgk org ka pntai..tu yg khusuk tu.

6 ulasan:

syaf berkata...

smart...ade harapan ...

hans berkata...

gudluck oit
aku malas masuk
kalau masuk kang aku menang
hahaha

JieJie berkata...

syaf -->tq..tp ramai yg smart2..:P

hans --> yer lah hans..ko photograpr pro..hehe..ye la..aku ngaku kalah ngan ko..:P

i'msosupernotcool berkata...

owh..
nice pic..
gudluck babe..

Husna Hadzarami berkata...

macam best je contest ni. gudluck!

Kuwe berkata...

ramai sudah join contest nih.