Khamis, 4 Jun 2009

perGi - aiZat

LOVE THIS SONG A LOT. dunno y.such a beautiful song with a nice lyric.:)


video

Sayu terpisah

hikayat indah kini hanya tinggal sejarah

berhembus angin rindu

begitu nyamannya terhidu wangian kasihmu

hujan lebat mencurah kini

bagaikan tiada henti

kaulah laguku kau irama terindah

tak lagi kudengari

kau pergi.. pergi..sepi tanpa kata

terdiam dan kaku tak daya kau kulupa

apa pun kata mereka

biarkan kenangan berbunga di ranting usia

SaYa raSa...

banyak perkara dalam otak nie yang saye rase x puas ati. yang saye rasa saye nak kan pendpt korang.banyak juga perkara yang saye rase nak kongsi ngan sume org. sharing is caring.antaranye, saye rase :

  • saye seorang yang gemok.(betol la kan)
  • saya sgt rindu pada SITI AISYA BINTI SAFUAN
  • kehidupan ini sgt membosankan jika kite tidak punye sahabat utk bercerita, kite tidak punye family utk berkasih syg.
  • saye perlukan pakar pemakanan utk jage pemakanan harian saye
  • menghargai diri sendiri adalah perkara terbaik dlm hidup ini
  • sume org pon mahukan kemewahan dlm hidup walaupon mereka tahu kemewahan itu tidak bolei dibawa ke mati.
  • wanita hari ini lebih cenderung utk menjadi pemimpian melebihi kecenderungan org lelaki hari ini.
  • pemandu-pemandu di penang sgt tidak sayangkn kereta mereka kerana most of them sgt tidak sopan dlm pemanduan.
  • perokok-perokok tegar di malaysia harus dikenakan tindakan yg lebih bert agar mereka berhenti merokok.mereka bukan sekadar merosakkan organ-organ mereka.malah lebih buruk, orang-orang disekeliling mereka turut mendapat bahananya.
  • saya sayang dia! tp dia x penah kot syg sye mcm saye syg dia.:(

saya tidak rase ape yg saye rase itu sume betol pada pandangan korang.itu sekadar ape yg saye rase.setiap org punye rase sendiri.aish.kan senang kalo ckp..in my opinion..hehehe..