Khamis, 4 Jun 2009

SaYa raSa...

banyak perkara dalam otak nie yang saye rase x puas ati. yang saye rasa saye nak kan pendpt korang.banyak juga perkara yang saye rase nak kongsi ngan sume org. sharing is caring.antaranye, saye rase :

  • saye seorang yang gemok.(betol la kan)
  • saya sgt rindu pada SITI AISYA BINTI SAFUAN
  • kehidupan ini sgt membosankan jika kite tidak punye sahabat utk bercerita, kite tidak punye family utk berkasih syg.
  • saye perlukan pakar pemakanan utk jage pemakanan harian saye
  • menghargai diri sendiri adalah perkara terbaik dlm hidup ini
  • sume org pon mahukan kemewahan dlm hidup walaupon mereka tahu kemewahan itu tidak bolei dibawa ke mati.
  • wanita hari ini lebih cenderung utk menjadi pemimpian melebihi kecenderungan org lelaki hari ini.
  • pemandu-pemandu di penang sgt tidak sayangkn kereta mereka kerana most of them sgt tidak sopan dlm pemanduan.
  • perokok-perokok tegar di malaysia harus dikenakan tindakan yg lebih bert agar mereka berhenti merokok.mereka bukan sekadar merosakkan organ-organ mereka.malah lebih buruk, orang-orang disekeliling mereka turut mendapat bahananya.
  • saya sayang dia! tp dia x penah kot syg sye mcm saye syg dia.:(

saya tidak rase ape yg saye rase itu sume betol pada pandangan korang.itu sekadar ape yg saye rase.setiap org punye rase sendiri.aish.kan senang kalo ckp..in my opinion..hehehe..

7 ulasan:

Fendy berkata...

yeah rindu juga

Jie.Ja berkata...

Fendy -->> hahaha...i will she knw...:)

nurul amirah arifin berkata...

mcm point last tu sgt2 penting jek..suppose kne letak pling atas..dh r ciput jek bwh tu...;)

Jie.Ja berkata...

x penting la kot...sbb tu letak bawah n ciput...n also..tu i rase jer,,not sure..:P

nurul amirah arifin berkata...

cover lgik...huh...

aisya berkata...

@fendy-rindu kamu jugak
siti aisyah safuan??ku terharu...:D

JieJie berkata...

huhuu...saye merindui kamu berdue especially aisya