Rabu, 7 Disember 2011

AIRASIA promo!!

sakan sane sini orang cerita promo AA. yang nak berjage malam bagai. huhu. sewonok aku dengar. dengar je la sewonok. hakikatnye, hati aku terseksa. sob sob. ='(

sepanjang promo AA berlangsung, aku kene totop lappy aku atau block website AA supaya aku x gatai tangan untuk tinjau tinjau destinasi. tahun depan dah kira cukup banyak bagi seorang yang bergelar student, yang tidak ade income, untuk berjalan jalan merata. duet memang x menyimpan la gamaknye asyik nak berjalannnnnn jer! mama dah bising kat aku. sob sob. semoga aku ade keinsafan untuk menyimpan duet. jangan asyik nak berjalan jer! ^_^

10 ulasan:

bdk2 @ John berkata...

tempat ape yg ko dh beli nih? huhuh....aku pun mcm dh byk..tp mcm gediks nk beli satu lagi!

Lily Riani berkata...

beli beli, jgn tak beli

langkah kaki.. berkata...

john - duet dlm bank lipat2 byk2..x per kalau gediks nak bli 10 pon..:P..
tiket x byk bli, duet nak gune utk bejalan tu yg byk..=_='

sis lily - hak hak..nak tolong bayar kan ker?? alhamdulillah.. =P

Tanpa Nama berkata...

duk diam diam. jaga eza kat sini.

AKO @ retna berkata...

yg dah keje ni pun bkn ada simpan duit pung... tu yg nk berjalan kena pk byk kali ni :p

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

langkah kaki.. berkata...

tanpa nama - eza dah ramai tlg jagekan. :P

sis ako - hahaha. tu dia. org bekerja pikir byk kali nak bejalan. org x bekerja? pikir seribu kali lom tentu ade jawapan. kuikui

jhazkitaro - salam kenal jugak. insyaAllah. nway thanks yer. =)

cEritA kU berkata...

p camping kat empangan gunung ledang(sebelah asahan).tak ada yg menarik.cuma kalau rajin buat jungle tracking p ke perkampungan org asli anjang kali.untung2 dpt mkn durian dusun.tapi hati2 dgn gajah.area tu byk gajah ;)

AieSha berkata...

minta tolong...

http://travelog-aiesha.blogspot.com/2011/12/kaji-selidik-tentang-corak-pengembara.html

langkah kaki.. berkata...

ejump - skang nei bz...sem ni sgt pendek..byk benda i kene setle cepat..asgmnt belambak..x lei nak kemana mana..

aisha - err..insyaallah