Selasa, 20 Disember 2011

minggu yang menyedihkan

minggu ni minggu terakhir sebelum aku start cuti study week seminggu dan terus final exam selama 2 minggu. tapi, minggu minggu terakhir ni lah semakin menjadikkan aku sasau x tentu arah. jiwa dah kelaut dah oii.. =_=' tapi..tapi..assignment belambak lagi x siap. task2 minggu ni yang perlu disiapkan. :
  1. proposal coating process
  2. assignment cad/cam and cnc technology
  3. project cad/cam
  4. project quality control
  5. test surface engineering
  6. presentation quality control
  7. presentation technical communication
  8. assignment control system

omaigod omaigod omaigod! belambak okes. yang paling sadis, tengah belambak assignment ni la laptop aku rosak. T_T hard disc corupt! subhanallah. dugaan x dugaan tu? adelah dlm 2 hari aku pakai laptop housemate aku time die tido or dah gi class. pastu, baru dapat pinjam laptop abg aku. die pon tgh bz ngan assignment. tp asignmnet aku much more important dari assignment die. sbb die asgmnet org tua2. =P pastu pulak, menjadi trend classmate aku bile segala berita hanya dikhabarkan melalui internet a.k.a FACEBOOK. so, aku slalu ketinggalan berita dan selalu menjadi masalah utk aku adalah hal klas batal! itu buat aku selalu nak mencarut. ='( tolong la sebarkan by phone. x semua org ade fb. x semua org ade internet. x semua org lei ngadaap tenet 24jam. okes? so far, kadang2 ade la sorang 2 klassmate yg inform aku pasal benda2 gini. thanks kepada yg faham.

p/s : mari sambung buat kerja. =_='

5 ulasan:

fatt berkata...

patutla skrg jarang tgk jie online..buat backup assignment tu ye..simpan dlm emel pun boleh so kalau hilang ada copy.

langkah kaki.. berkata...

huhuhu..gitulah kisahnye sis..='( time tgh nazak gini la laptop buat hal..aritu rase nak nangis je sbb semua asgmnt pon dlm laptop..x der copy kt tempt lain.. skang dah bejage jage.. simpan dlm pendrive n email..huhu..serik seketika.

Janggel berkata...

Lq bersedih jugak ghopernye. Patutla lama tak nampak bayang.. Ni dah ada laptop balik ke ni? Hehhehehe.

langkah kaki.. berkata...

dah ade balik laptop..tp dpt pinjam utk beberapa hari ni jer..pastu pulangkan balik dah..sob sob..

p/s : ade sape2 murah hati nak derma laptop?? +_+

cEritA kU berkata...

beli external hard disk.tentu "terselamat" but kene kuar modal lah skit p beli dulu :)