Rabu, 30 November 2011

wall climbing

ha...ada bran???


rutin petang kembali bz. =) kadang-kadang, bile dah tension class, balik rumah aku tidur. tapi skang neh, aku rajin turun wall climbing. =). aku takde la hebat macam orang-orang lain. panjat sampai top. tapi, aku climb sikit-sikit. aku ade masalah gayat tinggi. sebab tu susah. kadang-kadang, tak penat pon lagik. tapik aku dah give up. sebab aku takut kalau jatuh. gayat punye pasal. sob sob. =) thanks pade mereka-mereka yang banyak ajar aku time aku turun kat wall.. =)

5 ulasan:

Azizan Zolkipli berkata...

selalu main wall di mana tu ?

fatt berkata...

macam mana nak bungy kalau gayat ni? hehehe...tp sis pun teringin nak buat rock climbing...cuma takde member yg berminat...hurm...pasrah jela minat tu nmpknya

AKO @ retna berkata...

minat gak tapi bak kata fatt, mmg ssh nk cr member yg nak cuba climbing ni...

btw mahal x ?

Lily Riani berkata...

collie i kat opis ada geng wall climbing, but i tka leh masuk sbb weight (ehhheeh) and injury dulu...sigh... jeles ler pulak.

langkah kaki.. berkata...

bro azizan - dolu2 saye main kat redtma ayerkeroh..tp skang..main kat utem je..=)

sis fatt - tu la kan..bungy tu..adoi ai. ade skali org kene wat water confident before white water rafting..kene lompat dari high place masuk sungai..siap menangis..adess..malu den..rock??kat batu cave kan ade??gua damai sane.. :).in plan nak ke sana jugak neh..hartu nak gi, tapi ade emergency. =D

sis ako - err..x mahal utk wall clmbing...sbb ni kat uni sendiri.. btwn..kat mlk x byk tmpt wall climbing..kalau luar punye pon...rm3/entry. murah kot..kl or shah alam sangat la mahal. sbb indoor/gym wall.

sis lily - ades..bab weight..org pon berat gak sis. hehe. sbb tu x sampai top pon lagik. =P. baru half way...8panel from 10. T_T.. oh.cm ne lei injured? siannye