Khamis, 6 Januari 2011

2.0.1.1.

new year?tahun baru masihi? apa yang best? entah la. tapi yang x best nye, umur semakin meningkat. maka, kehidupan semakin pendek. so, banyak2 la buat amal.:D.
tapi, ada satu perkara yang best berlaku on 1.1.11. wah. tu aku je la yang perlu tahuu.
besides, aku dah pon masok sem 4. jadual x pack. tapi subject die dah cukup buat aku kecut perut. senak perut. n sewaktu dengannya la. seriously..aku x lei main main macam sem lepas. gamaknya, lepas ni x der dah counter strike dalam lappy aku. x der dah game zombie yang merepek meraban tu. huish. banyak ni nak kene uninstall.:P...

3 ulasan:

Seyn berkata...

merry new year, zombie! hehehe :D

Tanpa Nama berkata...

Jeng! Ha. apa kebenda tu ha.

cEritA kU berkata...

u main cs??tak tahu pun.hahahaha.....