Khamis, 7 April 2011

bahagia.=D


bukan main bahagia lagi tajuk entri aku.
semakin hujung sem semakin tinggi tekanan yang aku rasa. 2 minggu terakhir sebelum final exam memang sangat menyesakkan otak aku. para lecturer semakin suka nak bagi assignment dikala saat-saat getir untuk student2 spesis macam aku. macam x panjang plak list dlm lappy aku. nak bermuka buku pun terbantut bila tengok senarai menunggu bukan main panjang. tapi, kalau dah nafsu tu besar, senarai kerja tu umpama makanan yang enak je aku tengok. ^_^. dalam hati tuhan je tahu.haih



panjang kan???senarai order pun x panjang macam ni.T_T. ada sapa2 yang sudi membantu?? ^_^

p/s : esah dok sibuk study heat, aku dok sibuk ngan laman sesawang.haih


6 ulasan:

Seyn berkata...

good luck jijie! :)

pUrpL3 hYpp0 berkata...

mekaseh seyn..ingt seyn nak tlg buatkan kerja..haha

iezaty taty berkata...

good luck jijie!! ^^,

pUrpL3 hYpp0 berkata...

thanks kak taty..=)

cEritA kU berkata...

"gud lak" gg
nanti lepas exam bleh p release time kat dlm blik tido puas :)

pUrpL3 hYpp0 berkata...

hahaha..thanks yer..no prb