Khamis, 3 Jun 2010

agak-agak...??

agak-agaklah kan. model-model ni marah x muke dorang dlm blog aku??

arh..apa ku kesah.:D
dorang mesti bangga.hek hek




p/s : aku rindu sama kalian.:(. so pi layan muvie pon sorang2.:(

7 ulasan:

Kuwe berkata...

Model indon mana la kau ambik ni.
Hehh.

aisyah berkata...

Ngeh.Sapa tuu?

JieJie berkata...

tu la..indon tu mmg suke nyebok...
aku nak amek gambar esah sorang..tetiber die lorat kate...
"ibuk..boleh enggak aku mau join sekalik?"..sian punye pasal..aku kasik je laa

Kuwe berkata...

Heh. Tapi aku tengok kau pun dah macam indon ja ni. Jauh merantau, balik balik indon juga.

JieJie berkata...

eh???aku melawat je...x salah melawat..:D...kau jeles??hak hak..tp serious..mamat tu indon tah mane dtg tah...aku rase nak hempuk je die..tp x sampai ati..sbb die kecikkkk jee..:D

cEritA kU berkata...

ajak lah kawan2 p tgk wayang sekali....
abt model..u dah salary dia org tak?

JieJie berkata...

haha..x payah..sbb yg laki tu..indon jalanan je..suke merempat punye olang..:D..
yg gadis tu..entah la..:D