Selasa, 8 Jun 2010

you, maripossa and me

maripossa.
u are meant a lot to me. u know who u r. i really miss u.dulu, aku selalu suruh kau bersabar n jadi kuat. kuat untuk terima takdir kau dan dia. yep. kau berjaya. kemudian, kau kenal dengan budak baik. tapi dia baik sangat. suka gila aku tengok dia. sebab dia layan kau romantik sangat. take care gila kot. tapi satu perkara. korang x sesuai. sebab dedua pon pemalu n pendiam. :D

kemudian, kau kenal si gila. again, aku seronok tengok kau. pada aku, kalau kau gembira, aku akan turut sama gembira. hari-hari aku tengok kau asyik senyum sorang sorang.gelak sorang sorang. first date kau dengan si gila, aku yang teman. time tu, zul pon ade sekali teman aku. kita gi tengok wayang. first-first aku tengok si gila, aku dah x tahan nak gelak. bukan sebab apa. tapi sbb aku x tahan tengok die kusut yang amat.kalau la aku ade sikat rambut time tu..confirm aku dah bagi kat dia suruh die sikat rambut tu.:D.

lpas je darik tu, bila muncul je waktu malam, aku tengok kau hilang. kengkadang siang-siang hari pon hilang.pelik. setahu aku kau bukan kaki jalan except dengan aku.:D. rupa-rupanya, kau pergi bercanda dengan si gila.

then, dah lama sikit, aku start kenal si gila yang stalker. actually, sigila tu is a nice guy,(kembang hidung dia). tapi serious. mulut cam longkang.bab maki orang memang cuukup rasa. tapi dia silap la. dengan kau dia boleh la nak lawan, sebab kau kan baik org nye. malas nak lawan balik.:D. dengan aku. ces. boleh jadik perang mulut. dah lama kenal, aku tau, si gila nie, mulut je macam longkang. hati die seharum bunga kekwa.

couple of month lepas tu, aku dapat berita gembira. kau dan sigila dah pun couple. tapikan, kengkadang aku kesian kat kau. ye la, kau lembut. dia plak kasar nauzubillah. suka-suka dia je nak tampar kau. aku sendiri x penah tampar kau. tapi, aku kesah ape?tu pakwe kau.[^_^].hehehe.

kepada si gila -->aku sayang kawan aku ni sangat-sangat. kalau kau main-mainkan hati dia, aku amek hati kau pastu aku kisar lumat-lumat. then, aku buang kat anjing tepi jalan.paham???ni warning daripada cik nor fazielah khas untuk anak pakcik Ismail.

12 ulasan:

Kuwe berkata...

Orang kata entry buat malam khamis ni, entry berhantu. Tunggu laa esok. Malam jumaat. Kehkeh.

Kesian kecik kecik dah jadi gila. Lama nanti dengan kau pun gila agaknya. Kesian kawan kau ye dok? Kau ni pun, kanibal betul. Metabolisme tinggi.

JieJie berkata...

tu org kate..ade aku kesah?

oh..aku maintain x gila..cume aku kesian..takut2 kawan aku same gila..tula..sian kawan aku..
oh..itu perlu..:D

syaf berkata...

bagusnye...sahabat yg baik sgt yer,....kawan kene hang plak nk lumat2..menakotkan

JieJie berkata...

syaf - haha..itu perlu..jiji sedey die ade..so..kalo die sedey.,.jiji mesti ade..so..jiji mesti warning itu sigila awal2.:D.jgn la takot.

aisyah berkata...

haihh.apa nak komenn niii.jiglieji¥.jiglieji¥.
si gila tu romantik. u ja taktau.

tak jugak.tapi.macam tu lahh.heh.dah nasib.nak buat macam manaa.:)

jiglieji¥ punya turn bila lagii?

JieJie berkata...

kah kah.romantik yerk.
dinda..kanda...burung pon turut menyanyi..hahaha.:P

Muniey berkata...

jiji!

rozis berkata...

garangnye jiji =P

JieJie berkata...

muniey - yer syg..

roza - oh.itu mmg jiji

rozis berkata...

haha...ptut la anda digeruni =P

cEritA kU berkata...

sejak bila "ber-kanibal + Metabolisme tinggi"? dulu lembut n ayu aje..hahahahahaha....

JieJie berkata...

roza - degeruni ke??x pun..=(

ejump - hahaha..dulu i lembut + ayu ker??:P