Rabu, 27 Januari 2010

cantik kot.

BUDAK RUMAH SAYE SUME CANTIK-CANTIK.

haha..tu la patutnya tajuk entry aku.bukan apa.aku ade bace blog ikhwanismail dimana dia kata budak umah die kacak-kacak.so, disini meh aku kongsi pasal budak umah aku yang cantek2.
ikhwanismail kata, "sekali sekala wat onar apa salah". so, ni suma ikhwanismail yang ajar aku.

siti

dia asal shah alam.orangnya sangat la ayu.sopan.pandai masak.hidup aku senang.sebab bila sebut lapar jer die akan cakap "nak orang masakkan?". "jijie nak makan apa?". x ke bahagia aku cenggitu??hehe.seronok perot aku.dia jugak ramai peminat.bahaya.tapi dia bukan jenis melayan orangnya.sejak dia punya kawan yang bernama EWUK, perangai dia memang x boleh bendung lagik.bukan apa.aku risau sebab dia suka gelak sorang2. sume pon si EWUK punye pasal. buat member aku macam orang mental sudah.

aisyah

bekas pelajar STF.mantap.juga seorang yang ayu n sopan.suka mendaki gunung n wall climbing. tapi hajat panjat gunung selalu terbantut sebab mak apak dia x kasik.sian kan? dia jugak seorang yang penyayang. kalau aku x balik umah, dia mesti tanya mana aku?bila nak balik?huhu..aku terharu.satu perangai die yang buat aku geram adalah dia kuat tidur.so, aku pon akan tejebak sekali bila mana aku tengok dia tidor.haish.

esah

pernah masok matrik londang sekajap dulu.tp keluar sebab x suke matriks.leh plak cenggitu.sopan santun n ayu jugak.tp ada gila-gilanya. dia suka mengemas rumah. so, rumah aku sentiasa bersih n tersusun. dia akan jadik malas bila dia penat. tp standard la tu. sapa rajen time penat??gile hape..huhu..dia ada kereta.suke pandu laju laju.aku sendiri takut bile naik ngan dia.:D

sume pon cantek ayu sopan n ingat Tuhan.alhamdulillah.tp nak banding aku ngan mereka, sgt jauh.tp mereka syg saye.:D. lagik,to SITI, AISYAH, ESAH..thanks.:)..terbaik lah..:P

15 ulasan:

azzaliena suziantie berkata...

aowww...
ak syg ko jugak ;p

JieJie berkata...

haha...syg cik azzah jugak..
elei..syg kunun..ngee..nnti MR man marah azza syg jijie lelebey..haha

Kuwe berkata...

hahaha.

EWUK pong EWUK lahh. Aku ingat jenis keturunan penan panjat pokok.

aku lapar takda orang nak masak pulok?
bilik aku kemas takda orang nak kemas.
aku takda.takda orang pong nak tanya aku pegi mana.



ahh entry ni touching.


kih.babai.

dila berkata...

wah bestnya.
hehe..

kan best klo dapat siti sebagai rumet..hehe

rumet saya kuat ngingau..

JieJie berkata...

kuwe --> EWUK tu mmg penan kot..x pon org asli..ko pi tanye siti..hahaha..:D..
eh..dulu kot x deer org tnyer..skang bkn dah ader ke???:D

ko touching??haha..aku tau sbb ape..:D


dila --> haha..mmg best..nk siti jadik rumate??mane bleh..nnti jijie kebulor..hehe

Esah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
dorayakiii ツ berkata...

jiji sombong. lame dah tak komen belog aku kan? hheheh :p

hans berkata...

maaf kalau tersalah topik tapi nak minta tolong vote entry saya bernombor 19 di blog www.denaihati.com

senang2 leh tgok dkt entry nih

thanks dan suruh lah member2 kamu vote juga entry no 19 tau...hehehe

syaf berkata...

cam 2 nk duk ngan cik siti tu lah..besta de orang masakkan...heheh

JieJie berkata...

esah..sukati saye la...:D..siti n aisya x kter per pong..:P...

muniey..i terbz la yunk..

hans...insyaAllah..:)

syaf..hahaha..blei plak nak nak...ingt ape??:P

aMin sYukor berkata...

rumate ko sorg jerk kot...
tp ko pandai memperbanyakkannya..
hak3..
weh3...si esah,siti n aishah tu pndai masak ea??
tu package tu weh...hehehhehe

JieJie berkata...

amin...er..er..kan ader 3 tu..siti esah aisya...hehehe..:D..
yerp..sgt pandai masak..pewot aku x penah kosng..except time tgh malas!:D
package??hehe..of cos..:D

_aiza_ berkata...

jap2....setahu i..ur osemate sorang jek....hahaha

JieJie berkata...

er..u nie...ramai kan..u dah pon jmpe sume sume tue..:D

ashraf berkata...

ye ke aisyah kuat tdo.
tp x leh lwn aku lah.
haha.