Rabu, 15 Februari 2012

borak kosong.. =)

alhamdulillah. hajat aku ke gua damai, batu caves tercapai. aku dah pon buat rock climbing kat sane. insyaAllah. nanti aku update entri baru pasal rock climbing tu. skang ni aku tak sempat nak up gambar gamabr aku kat sane. kene pilih-pilih lagik. bukan apa, banyak sangat gambar punggong aku. mana bleh show off sangat. haha. =D

untuk hujung minggu nie, aku akan off seketika untuk ke sabah. =) ni first time aku akan jejak kan kaki ke sabah. doakan kesihatan aku superb! ni dah more than 2 weeks aku demam on off on off.. siap batuk sekali. pergi doktor, she said dat lendir dah masuk half peparu. die bagik ubat. ubat habis pon aku still batuk2 n demam. n now, aku flu. hope, before ke sabah, aku sehat sepenuhnya. amin. or else, mama aku akan cancel trip aku untuk kedua kalinya! no way! cukuplah trip solo aku ke utara awal tahun haritu mama dah cancel. membazir kot tiket train n bus. sob sob. x kan ni pon tiket flight nak membazir lagik? oh maii... seriously aku akan nanges kalau mama cancel kan.

after aku balik dari sabah, insyaAllah, aku update entri rock climbing aku n sabah. huhuhu. tapi, bile lah tu kan? :P

nway, 20.2 aku dah start klas! ok. sungguh mabeles. hari first. tengoklah. kalau rajin pergi. kalau x??? uhuhu. (^_^)v ... paham paham la kan.. macam korang x pernah tuang class. :P chill la. x student la kalau x tuang klas kan? oh yer? haha. walhal ketaq lutut kalau x gi klass. tah paper la kau jijie. cakap pung pang pung pang. tengok. buat. brani ke idak. =p

sudah. masa untuk beradu...assalamualaikum.. =)

6 ulasan:

cEritA kU berkata...

good luck from ur mom Q.C ;p dah sihat baru pergi :)

eza berkata...

hahahaha. kak jijie mmg suka cite pung pang pung pang. mcm abg eza tu. :P

langkah kaki.. berkata...

ejump - tq..i balik dari sabah dah pon..=)

eza - die lain. jijie lain

Azizan Zolkipli berkata...

Kalau nak tengok gambar gi Sabah aje, takmau tengok gambar rock climbing di Damai tu. aci tak ? ahakssss ...

langkah kaki.. berkata...

wak jan : gambar rock climbing x yah tgk. wakjan tutup mate eh nnti.. =)

Azizan Zolkipli berkata...

Oklah, tutup mata tapi tengok dari celahan jari ( :