Sabtu, 5 Mac 2011

kucing beranak sesuatu yang mengerikan!

grrrrrrrr...kucing oh kucing!! kau buat dada aku berdegup laju selaju bullet train! huh. macam x der tempat lain kan kau nak beranak??? dah la aku mmg x suke kucing + takut! T_T

ok. bukan aku nak kutuk kucing. x! tapi aku geram dengan sekor kucing ni. dah pandai beranak. pandai buat anak. x tau mana nak carik tempat tinggal! pastu, lorat2 masok bilik aku beranak dalam almari aku! Almari ok!!

bukan almari aku bersepah ok. tapi oleh kerana almari aku tu berpintu gelongsor n mudah dibuka sebab tu la kucing tu masok. kunun2 nak cek napalah almari aku macam bersepah. siapa la pulak dok kitai baju2 aku. sekali aku tolak pintu almari aku nampak kucing! mau x terkejut aku. rasa nak pitam pun ada. terus aku jerit mama aku. nasib baik ada akak ipar aku. tau macam mana nak handle kucing2 tu. ada 3 ekor anak kucing ok! aku pun x tau dari celah mana dia seludup masuk. sebab bilik aku tingkat atas. rumah aku x pernah ada kucing.

oleh kerana tagedi kucing yang buat aku trauma, aku x tidur kat bilik aku. pastu terpasa la mengemas baju2 aku n almari aku sekali. hampes nye kucing!


2 ulasan:

cEritA kU berkata...

jadikan anak angkat :)

pUrpL3 hYpp0 berkata...

tidak sama sekali! =D