Ahad, 1 November 2009

tripl3t Baby...

ari ahad lepas, ibu aku (yakni makcik aku) ader wat kenduri kawen anak perempuan dia. alhamdulillah. semmua nya berjlan dn lancar. cume aku x pat nak tlg sgt sbb arini aku ader paper final so kene la study. ok..nak jadikkan cerita, aku ni dok je dlm bilik..yg aku x lei thn..aku terharu sgt tgk seorang ibu menjage 3 org anak kembarnya..KEMBAR 3 BEB...diulang!! KEMBAR 3! serious...seorang ibu mmpu jage 3 org anak..tp 3 org anak??mmpu x jadik seorng ibu???harap2..anak2 nie nnti mmpu lah..:)

ok..back to the story..kembar 3 ni...anak buah kesygan aku..sHAYANGGG SGT!!!damn much! so.tgh dok study..memula..yg abg nangis...ok..aku tlg mama die..cian die..dah abg senyap..adik lak nangis..haish..dah tu..tetiger nangis..haru gak aku. aku x lei bayang if aku kat tmpt mama dorng. silap-silap..ngan aku aku sekali nangis..:D...

nama mereka adalah : yang pertama - nur arisya
yang kedua - mohd akil ramadhan ( sempena kelahiran bln ramadhan)
yang ketiga - nur anisya


Nilah anak buah kesayanag CIK IJI..:P..risya, nisya n akil.




nie time dorng dlm pantang lagik..weh best wo..dpt stroller kembar from ACIK IJI (aku) n UMMI (akak aku)..:D

4 ulasan:

syaf berkata...

perghh kembar 3..syok 2...
nk lah macam ni..heheh
2 r pasai..betul 2, mak boley jage 10 anak, 10 anak lom tentu bley jage 1 mak kan..

yg penting budak2 kecik2 memang cute...
hurmm anyway gud luck 4 ur exam

JieJie berkata...

hahah..mmg syok wo..:D..
eh..lek lak nak2..
kalo nak wat la..:P

huhu..tq uncle..ni baru je lpas 1 paper..:D

dorayakiii ツ berkata...

gila aa. comel gilaaaaaaaaaaaaa

JieJie berkata...

erk????mereka tu cumel jer yerk..x gila..:D....haish...cik iji dorng lagik cumel kan???lalal~~~