Selasa, 3 November 2009

S.0.m.E. 1

Someone..
yg selama nie aku x pernah realize ape yg die buat...

someone drove me home sbb x bagik aku balik sndri...
someone x call n x msg aku sbb die nak lupekan aku..
someone tipu aku sbb x nak aku tingglkan die..
someone yg x penah serious...
someone yang always buat aku laugh..
someone yg buat aku fikir aku x layak utk die sbb someone sgt diffrnt darik aku..
someone yg buat aku pndang rendah pada diri sndri sbb someone sgt bagus..
someone yg buat aku senang dgn die ...

semuanya someone...
n aku x pernah terduga someone tu wat cam tu semata utk aku...:)

21 ulasan:

dorayakiii ツ berkata...

hahaha. amboi
kemaen lagi ek..
sapekah someone itu ye?
hehehe

JieJie berkata...

huhuhu...nth lah...sbb tu dier jadik someone..someone yg slamer ni aku x realize dgn aper yg dier buat..:D

Ms.Independant berkata...

Wah~
Sweet bangat!
Spesel someone ke ni??

:)

JieJie berkata...

hahaha..kalo spesel..saye dah lame realize die..sbb x pnh realize sume2 tu..so..someone tu..bkn spesel saye..:D.but y not??hahaha...gile jijie..:D

rozis berkata...

haha...sum1 ni ade kaitan ngn dis guy x...
a.n._._??

QisTina berkata...

someone somewhere is made for you.
familiar with this quote?
hehehe..

JieJie berkata...

roza-->>>a.n....???hahaha..ntah la roza..no cmmnt..kalau ader nape??kalo x der nape??:D

qis-->>wah..gitu..mcm penah..hope so qis..:)
SOME1 SOMEWHERE IS MADE FOR ME!...lalala~~:D

rozis berkata...

kalo ade baguih la..=)
klu xde...alaaaa =(

JieJie berkata...

ntah la roza..:D..
entry atas tu...ader perwatakan die ke x??
lalalal~~~:D

Putra Al-Maliki berkata...

jagelah "some1" awak tue bebaek yer.. mungkin die adalah yang terbaek untuk awak.. hehe..

JieJie berkata...

thanks putra..:)..tp kan...die belom tntu milik saye dan saye x tau die uk saye atau x..

rozis berkata...

hehe...ade sgt!!!
who owiz drove u home whenever the meeting finished so late?
who's the guy ease u the most?
who's the guy make u smile malu2 itik in front of us?
hahaha..i think it's him...

JieJie berkata...

hahaha....tu baru fakta...kat atas ader 8 fact..:P...malu2 itik???hahaha....x malu kot.kalo malu dah tutup muke dahhh...

dorayakiii ツ berkata...

jiji jiwanggg. hahaha

rozis berkata...

ya...but i think its pretty obvious dat the 8 facts are soooooOO him...hehe...kn?

JieJie berkata...

muniey --> dengki la tu..die lagik jiwang..haish..pakwe ku...lalalaal~~windu ku..lalala~~~

roza --> yer ker obvious??hahaha...no cmmnt..maybe yes..maybe nop..:)

Tanpa Nama berkata...

wao.who is this someone?
may we all know
who is she or he?

JieJie berkata...

dspr tanpa name ini???

mira arifin berkata...

:)

Angah berkata...

asyis someone je..
sometwo ble lak??

JieJie berkata...

sbb die sorang jer...kalo some2 dah jadik 2..naamu la..1 dah cukup la angah,,:D