Jumaat, 30 September 2011

atok buat aku compius.

tengah khusyuk tengok berita tv3. suddenly atok aku tegur aku. untuk makluman, atok aku dah setahun duduk dengan family aku sejak nenek aku x sehat.

A : laki kau x balik?
G : ha? *muke compius*
A : oh. dier kerja eh?

dalam hati dok pikir, sejak bile aku kawen plak ni?? T_T

G : laki sapa tok? *cakap kene kuat. atok kurang pendengaran*
A : laki kau ler. mana? x balik? die kerja?
G : erk??atok. orang belom kawen la..

atok muke dah sengih2. aku compius dengan atok aku. er....


6 ulasan:

cEritA kU berkata...

apo lagi.lekas lah suruh org masuk meminang :) atok dah kasi green light tue :)

mohd sasuke berkata...

atok dah bg signal..hehe

Biqque berkata...

hahahahahaha tetiba rasa cam kelakar comel jer atok tu...

langkah kaki.. berkata...

ejump - masuk minag??oh mai..blajar x habis lagik.

sasuke - atok je bagik signal..mama x.

sis biq - haha. atok saye mmg cmel..T_T.

Anash berkata...

Jijie.
akak leh bayangkan suasana comel itu..hehe
akak pun pernah kena..salam nenek akak (yg duduk dgn mak sejak atuk tak de), "ha...kirim salam kawan eh"...(kawan maksud nenek ialah suami/isteri)...
mak n abang akak dok bantai gelak...
akak pikir..doa orang tua tuh...aminnn...(heheh)

langkah kaki.. berkata...

sis anash.. haha. kannn..ades.. muke bajet dah blushing2.. tp nak gelak guling2 pon ade.. tp, er.. mana nak ade laki nye..ngee =_='